Book now Rezerva acum Buchen Sie jetzt

Camere

Hohe Rinne Paltinis Hotel & Spa dispune de 88 de camere, din care 45 Camere Duble Superioare cu Balcon, 30 Camere Duble Standard fara Balcon, 8 Garsoniere Superioare cu Balcon si 5 Garsoniere Standard fara Balcon. Dintre acestea, exista o camera special amenajata pentru persoanele cu dizabilitati. Toate camerele sunt prevazute cu sistem de acces pe baza de cartele magnetice, WiFi gratuit, TV cu ecran plat, televiziune prin cablu, minibar, seif, grup sanitar cu dus.

 • Camera Dubla Standard (fara balcon)

  Rezervare

  30 Camere

  Nr maxim de 4 persoane

  Hotelul dispune de 30 de Camere Duble Standard fara Balcon, majoritatea fiind pozitionate pe partea din spate a hotelului, fiind alegerea optima pentru oaspetii care isi doresc liniste si intimitate. Camerele pot gazdui maximum 2 adulti si maximum 2 copii, in paturile disponibile matrimoniale sau twin sau in paturile suplimentare oferite optional..

 • Camera Dubla Superioara (cu balcon)

  Rezervare

  45 Camere

  Nr maxim de 4 persoane

  Hotelul dispune de 45 de Camere Duble Superioare cu Balcon, fiind pozitionate atat pe partea din fata, cat si pe latura din spate a hotelului, fiind alegerea optima pentru oaspetii care isi doresc sa petreaca mai mult timp in balcon. Camerele pot gazdui maximum 2 adulti si maximum 2 copii, in paturile disponibile matrimoniale sau twin sau in paturile suplimentare oferite optional.

 • Garsoniera Standard (fara balcon)

  Rezervare

  5 Garsoniere

  Nr maxim de 4 persoane

  Hotelul dispune de 5 Garsoniere Standard fara Balcon, avand living cu canapea extensibila si dormitor separat, majoritatea fiind pozitionate pe partea din spate a hotelului, fiind alegerea optima pentru oaspetii care isi doresc liniste si intimitate. Camerele pot gazdui maximum 2 adulti si maximum 3 copii, in paturile disponibile matrimoniale sau twin sau in paturile suplimentare oferite optional.

 • Garsoniera Superioara (cu balcon)

  Rezervare

  8 Garsoniere

  Nr maxim de 4 persoane

  Hotelul dispune de 8 Garsoniere Superioare cu Balcon, avand living cu canapea extensibila si dormitor separat, fiind pozitionate atat pe partea din fata, cat si pe latura din spate a hotelului, fiind alegerea optima pentru oaspetii care isi doresc sa petreaca timp in balcon admirand Muntii Cindrel. Camerele pot gazdui maximum 2 adulti si maximum 3 copii, in paturile disponibile matrimoniale sau twin sau in paturile suplimentare oferite optional.

Toate camerele sunt dotate cu:

 • WiFi Gratuit LCD TV TV prin satelit Radio
 • Minibar Seif Birou Telefon
 • Baie cu dus Halat si papuci de baie Uscator de par Cosmetice de baie