Book now Rezerva acum Buchen Sie jetzt
Termeni si conditii

Termeni si conditii

S.C. PALTINIS S.A., proprietara a HOHE RINNE PALTINIS HOTEL & SPA PALTINIS HOTEL & SPA, cu sediul in Paltinis, Sibiu, inregistrata la Registrul Comertului sub J32/18/1991, CUI RO 780151 in calitate de proprietar al website-ului www.hoherinne.com isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Termenii si conditiile de utilizare, fara niciun fel de notificare prealabila.

 1. Acceptul

  Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si Conditiilor de Utilizare si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestia. Va rugam vizitati periodic aceasta sectiune pentru a putea vizualiza modificarile survenite pe parcurs.

 2. Continutul site-ului

  Permisiunea de utilizare a Site-ului este acordata de catre titular numai in urmatoarele conditii:

  • Site-ul este utilizat exclusiv in scopuri personale si necomerciale;
  • Continutul Site-ului nu este reprodus in medii online sau offline fara acordul in prealabil din partea titularului;
  • Acesta respecta in tot, cu titlu permanent Regulamentul.
 3. Conditii de utilizare

  Informatiile si materialele folosite in acest site sunt rezervate de S.C. PALTINIS S.A. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest site in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site, fara acordul scris al S.C. PALTINIS S.A., este interzisa, toate acestea fiind protejate potrivit prevederilor legii dreptului de autor.

  Datele si informatiile sunt prezentate in website-ul S.C. PALTINIS S.A. numai in scopuri informative. S.C. PALTINIS S.A. isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba atat continutul, cat si structura website-ului in orice moment si fara o notificare prealabila.

  Datele referitoare la alte companii sunt folosite cu acordul expres al tuturor partilor implicate si pot fi schimbate sau modificate oricand la cererea acestora.

 4. Utilizarea site-ului

  S.C. PALTINIS S.A. va autorizeaza sa explorati acest site numai daca utilizarea este in scop personal, necomercial, cu conditia sa mentineti toate simbolurile si textele cu privire la copyright si drepturile de proprietate pe care le contin materialele originale pe orice copie a materialelor. Nu puteti modifica in niciun mod materialele din acest site sau sa le reproduceti, sa le expuneti in public, sa le redistribuiti cu scop comercial. Utilizarea acestor materiale pe alte site-uri sau retele de calculatoare, in orice scop, este interzisa. Materialele din acest site sunt proprietatea S.C. PALTINIS S.A. si utilizarea neautorizata a acestora poate viola legea dreptului de autor. In conditiile nerespectarii acestor conditii, nu mai sunteti autorizati sa utilizati acest site si trebuie sa distrugeti toate materialele tiparite sau salvate in calculator.

 5. Dreptul de proprietate/Copyright

  Continutul acestui site este protejat de catre Legea drepturilor de autor din Romania, precum si de dispozitiile privitoare la copyright (Legea nr. 8/1996, cu modificarile si completarile ulterioare - privind dreptul de autor si drepturile conexe).

  Continutul www.hoherinne.com poate fi folosit numai in scopuri personale, prin respectarea termenilor impusi de operatorul site-ului. Este interzisa modificarea, publicarea, transmiterea, participarea la transferul sau vanzarea, reproducerea, crearea de elemente derivate, distribuirea, afisajul public sau utilizarea in scop comercial a materialelor si a continutului site-ului, fara acordul proprietarului de drept, adica www.hoherinne.com sau fara mentionarea sursei.

  www.hoherinne.com nu se face raspunzatoare de eventualele prejudicii, litigii ce pot aparea in urma copierii, stocarii, modificarii ori transferului intregului ori a unei parti din continut in orice mediu.

 6. Litigii

  Drepturile si obligatiile Utilizatorilor Site-ului prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile acestui site va fi solutionat mai intai pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta.

TERMENI SI CONDITII NEWSLETTER

 1. Inregistrare

  Pentru abonare la newsletter trebuie sa furnizati adresa de e-mail. Este obligatoriu ca datele introduse in formular sa fie reale. Nu este permisa introducerea datelor false precum si introducerea de date care nu va apartin. Ulterior completarii formularului veti fi abonat automat la newsletter. Furnizorul isi rezerva dreptul de a refuza fara o notificare in prealabil abonarea la newsletter daca se observa ca datele introduse in formular nu sunt reale sau nu va apartin.

 2. Conditii de utilizare

  Utilizatorul trebuie sa se asigure ca newsletterele trimise de catre furnizor ajung la destinatie (sunt livrate in Inbox). In cazul in care e-mailurile trimise de catre furnizor ajung in dosarul (folder-ul) de Spam / Junk / Bulk / Trash (automat) sau sunt marcate ca fiind Spam de catre softul folosit (clientul de e-mail), utilizatorul trebuie sa apese pe Not Spam / Not Junk.

  Nu este permisa sub nicio forma raportarea ca SPAM / Abuz a vreunui newsletter trimis de furnizor. Furnizorul respecta dreptul la intimitate al utilizatorului iar in cazul in care utilizatorul nu doreste sa mai primeasca newsletter-ele trimise de furnizor, este suficient sa se dezaboneze. Dezabonarea este instanta, iar utilizatorul nu va mai primi newslettere ulterioare decat daca se reaboneaza.

 3. Date cu caracter personal

  Completand formularul de abonare la newsletter, ca utilizator, va dati acordul, in mod expres si neechivoc ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie stocate si prelucrate de furnizor.

  Completand formularul de abonare la newsletter, ca utilizator, va dati acordul, in mod expres si neechivoc ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie stocate si prelucrate de furnizor.

 4. Responsabilitate

  Furnizorul nu ofera niciun fel de garantie asupra continutului furnizat in newsletter si nu ofera nicio garantie ca serviciul va functiona fara intreruperi sau fara erori, ca defectiunile vor fi remediate sau ca materialele furnizate prin email sunt corecte, exacte si/sau de incredere. Totodata furnizorul nu garanteaza ca probleme de securitate sau erorile umane si/sau ale softului pot fi preintampinate in totalitate.

  Furnizorul nu poate fi facut responsabil pentru niciun fel de daune, pierderi sau neplaceri cauzate de folosirea serviciului. Raspunderea folosirii serviciului revine in totalitate utilizatorului.

  Politica anti spam S.C. PALTINIS S.A. nu tolereaza mesajele nesolicitate (SPAM). Totodata, furnizorul garanteaza ca din momentul dezabonarii, nu veti mai primi editiile viitoare ale newsletter-ului. Fiecare newsletter trimis de catre furnizor va contine instructiuni clare de dezabonare instant (one click).

 5. Incetarea furnizarii serviciului

  Oricare dintre parti are dreptul de a inceta furnizarea, respectiv accesul la serviciul de newsletter, oricand, fara invocarea vreunui motiv si fara notificare prealabila.

  S.C. PALTINIS S.A. isi rezerva dreptul de a inceta imediat furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat conditiile mentionate mai sus.

 6. Legea aplicabila. Rezolvarea litigiilor

  Acesti Termeni si Conditii Generale sunt guvernati de legea romana. Orice neintelegere in legatura cu executarea acestor Termeni si Conditii Generale va fi rezolvata pe cale amiabila. Daca o astfel de rezolvare nu este posibila, litigiul va fi inaintat spre solutionare instantelor judecatoresti competente din localitatea in care S.C. PALTINIS S.A. este inregistrata.

 7. Date De Contact

  Pentru orice intrebare privind serviciul furnizat ne puteti contacta pe adresa de mail hoherinne@hoherinne.com

 8. Clauze Finale

  Furnizorul poate colabora cu terti pentru a va putea oferi in conditii optime serviciul gratuit.

  Acesti termeni si conditii pot fi modificati ulterior, la orice data de catre S.C. PALTINIS S.A., fara a fi necesara o notificare prealabila. Atunci cand se opereaza aceste modificari, S.C. PALTINIS S.A. va pune la dispozitie o noua versiune a Termenilor si Conditiilor Generale pe Site. Utilizatorul este obligat sa verifice periodic acesti termeni si conditii, iar in cazul in care nu mai este de acord, trebuie sa nu mai foloseasca serviciul de Newsletter.